10% / 20% popusta iznad 750kn / 1500kn na nove produkte!
Obsešen slavi 30 godina!
Obsešen slavi 30 godina! Danas ostvarite 10% popusta na sve nove artikle za kupnju iznad 750kn / 20% popusta na sve nove artikle za kupnju iznad 1500kn!

Dostava

Artikli koji su naručeni do 13 sati, bit će isporučeni najkasnije u roku od tri radna dana od predane narudžbe (uvjeti dostave robe vrijede ako je roba na lageru). Kao suglasnost potrošača o kupnji će se smatrati mail o narudžbi koji se dobije na uvid putem e-maila. Ukoliko ponuđač ne bude u mogućnosti ispuniti svoje obveze, jer roba nije dostupna, o tome će odmah obavijestiti kupca. Naručene proizvode će biti dostavljeni običnom poštom, ovisno o izboru kupca. Poštarina se naplaćuje prema cjeniku dostave Pošte Slovenije. Ako ponuđač preda pošiljku dostavnom roku, odgovornost za prekoračenje roka dostave snosi ugovorni podizvođač. Isporuka se vrši na adresu navedenu prilikom registracije korisnika ili narudžbe. Ukoliko za vrijeme dostave nitko nije kod kuće, dostavljać će ostaviti obavijest o isporučenoj pošiljci tj. o pokušaju dostave robe.

Cenik dostave

DRŽAVASLUŽBA DOSTAVETROŠAKVRIJEME DOSTAVE
SlovenijaPošta Slovenije5 EUR2-6 dana
SlovenijaDPD4 EUR2-6 dana
SlovenijaNarudžbe iznad 750knBesplatna dostava2-6 dana
HrvatskaDPD5 EUR2-6 dana
Austrija, Njemačka, Mađarska, NizozemskaDPD10 EUR3-7 dana**
Ostale zemlje EU*DPD15 EUR3-10 dana*

* Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Spain, Sweden

** Time that the parcel service needs to deliver the package

paypal
visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta